SUPER CENA Brojilo za domaćinstvo i široku potrošnju ST100 FD Pogledaj uvećano

Fotografija proizvoda se može razlikovati od originala

Brojilo za domaćinstvo i široku potrošnju ST100 FD

501060

Nov

Mogućnost daljinskog očitavanja.

Više detalja
* Jovan Trade nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 19.10.2022


13 836,00 RSD

Više informacija

Nova generacija brojila (ST100) je proizvedena u skladu sa modernom tehnologijom, aktuelnim standardima iz ove oblasti i funkcionalnim trendovima. Hardverske i softverske karakteristike koje poseduju, kao i veliki broj funkcionalnosti, čine ih pripremljenim za integraciju u AMM/MDM sistem. Brojila su modularnog koncepta sa izmenjivim komunikacionim i prekidačkim modulima. Ovo elektrodistributivnim kompanijama omogućuje faznu i fleksibilnu implementaciju sistema (prvo instalacija brojila, a zatim ostalih komponenti sistema u zavisnosti od trenutnih potreba i mogućnosti).

To znači da prilikom uvođenja AMM sistema, ovakva brojila se ne moraju menjati, već se lako integrišu u sistem jednostavnim dodavanjem komunikacionog modula na električni interfejs. Takođe, ukoliko dođe do promene komunikacione tehnologije i protokola, izmenom modema jednostavno se ispunjavaju zahtevi nove tehnologije, dok brojilo ostaje u funkciji. Brojilo poseduje i interfejs za dodavanje prekidačkog modula (sklopke) za upravljanje potrošnjom (ST100 i ST300) i daljinsko uključenje/isključenje potrošača sa mreže.

Komentari ()

14 drugih proizvoda u ovoj kategoriji