Klasičan dizajn sa slušalicom. Postoji mogućnost nadgledanja i bez ostvarenog poziva. Davanje komande za otvaranje vrata. Pakovanje sadrži uputstvo na srpskom jeziku, kao i šemu povezivanja, tako da je montaža prilagođena ugradnji po sistemu “ugradi sam”. Spoljna jedinica je metalna. Mogućnost priključenja još 3 unutrašnje jedinice, sa funkcijom međusobnog poziva.
Ekonomično "Zvezdano nebo"Odličan izbor svetiljke za efekat "zvezdanog neba" koja daje više od dekoracije.
Najpovoljnije sijalice odličnog kvaliteta.Ne gasite svetlo, promenite sijalicu.Sijalice BRILIGHT su izuzetnog kvaliteta, a razlikuju se od sijalica ostalih proizvođača po izuzetno povoljnoj ceni.
Mala svetiljka Romantica je savršeno rešenje za sve tipove spavaćih soba. Koristi standardne sijalice snage max. 60W. Kugla od kvalitetnog opala, sa mat efektom. Telo svetiljke brušeni metal, mat efekat.
Bežični audio interfon sa telefonom “Interdect”, CL-3622Jednostavan interfonski sistem sa više funkcija. Interfon i telefon u jednom proizvodu.
Essential P1-GR APC by Schneider Electric uređaji štite Vaš dom

LED reflektori

Neka Vas primete noću ! Dekorativno osvetljenje fasade Led reflektori LED RGB reflektori

LED sijalica

LED sijalica za uštedu energije - zamenite halogene "žderače" kilovata savremenim LED sijalicama
TELEVES TV oprema oprema za televizijske sisteme 100% sertifikovano! U našoj ponudi je širok asortiman sistema i proizvoda namenjenih KDS operaterima, instalaterima RTV sistema i krajnjim korisnicima. Sve komponente su vrhunskih tehničkih karakteristika i u skladu sa najvišim standardima. Posebna pažnja je posvećena dizajnu
Protivpanična svetiljka 40-LEDthumb els860 Sigurnosna protiv-panik lampa sa 40 LED dioda Napon: AC 220-240V 50-60Hz Punjiva - sa AC kablom dužine 1m Napajanje: Olovni gel akumulator 6V 4Ah ON/OFF prekidač
Prikazujem 1 od 10 od 17 (1 stranica)